duminică, 28 august 2011

Pietre semipretioase - CitrinCitrinul este o piatra solara, purificatoare, protectoare, a abundentei, a banilor si a succesului in afaceri, dar si a  generozitatii si bucuriei.
Citrinul are proprietati puternice de curatare si regenerare si se bucura de o energie solara pe care o transmite in jurul sau. Este o piatra semipretioasa care absoarbe si transforma energia negativa in energie pozitiva, astfel incat nu are niciodata nevoie sa fie purificata*.
  • dezvolta creativitatea si intuitia. 
  • psihologic, citrinul este o piatra extrem de pozitiva, te ajuta sa iti (re)castigi stima de sine si increderea in propriile forte, impulsioneaza motivatia, stimuleaza creativitatea si te ajuta sa te manifesti fata de ceilalti. De asemenea te face sa te  rupi de trecut si sa privesti in viitor cu optimism si atitudine pozitiva. Te ajuta sa ai curajul de a face schimbarile pe care le doresti si sa cauti solutii pentru rezolvarea situatiilor cu care te confrunti. 
  • mental, citrinul iti stimuleaza capacitatea de concentrare, te incarca de energie, iti aduce calm interior si te ajuta sa invingi  starile depresive, frica si fobiile. Stimuleaza puterea de a invata din experiente si de a depasi situatiile dificile cu incredere si optimism. Ajuta la exprimarea gandurilor si a sentimentelor. 
  • emotional, citrinul favorizeaza starile de bucurie, te ajuta sa invingi frica de nou si de raspundere si sa iti controlezi furia. Echilibreaza emotional. 
  • fizic, citrinul iti da energie si vigoare si iti este de foarte mare ajutor mai ales daca esti influentabila de mediul inconjurator.
  • asupra sanatatii citrinul este benefic pentru ca reincarca energetic, trateaza afectiunile degenerative, stimuleaza digestia, splina si pancreasul, ajuta la ameliorarea infectiilor urinare, imbunatateste circulatia, detoxifiaza, activeaza timusul si echilibreaza glanda tiroida, este echilibrant hormonal. Fiind un bun detoxifiant previnde afectiunile digestive si elimina celulita. 
  • atentionari: Isi pierde culoarea la lumina soarelui.
Mai mult despre acesta la sursa de informare:

Preţul unei brăţări ... 13 lei
Preţul unei perechi de cercei ...8 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu