duminică, 28 august 2011

Pietre semipretioase - Cuart roz (Strawberry cuart)O piatra de o frumusete delicata, cuartul roz, piatra iubirii,  a pacii si a inimii deschise, a fericirii si fidelitatii. 
  • Favorizeaza atat dragostea in relatie cat si stima de sine. In perioadele de criza interioara si cautare, cuartul roz te va ajuta sa iti gasesti linistea si calmul.
  • daca esti intr-o relatie si ai nevoie de o revigorare a acesteia, cuartul roz te ajuta sa regasesti increderea in persoana iubita, sa daruiesti iubire neconditionat, si sa ai parte de armonie. Momentele tensionate vor disparea de la sine, energia negativa se va disipa si va fi inlocuita de afectiune prin intensificarea empatiei si a sensibilitatii.
  • emotional, cuartul roz favorizeaza receptivitatea fata de frumos si bunele intentii. 
  • este profund vindecator, te ajuta sa te cunosti, sa iti deschizi inima, sa te iubesti si sa te ierti inainte sa primesti iubirea celor din jurul tau.
  • asupra sanatatii cuartul roz are proprietati puternice de a fortifica inima si sistemul circulator, detoxifiaza, vindeca afectiunile pulmonare, trateaza rinichii, glandele suprarenale si favorizeaza fertilitatea.
Mai mult despre acesta la sursa de informare:

Preţul unei brăţări ... 13 lei
Preţul unei perechi de cercei ...8 lei
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu