luni, 29 august 2011

Pietre semipretioase - Jasp rosu

 


Talisman norocos al Berbecului
Planeta guvernatoare sau dominantă: Mercur, Marte, Venus 
Ingrijire: daca este purtat ca bijuterie se curata de doua ori pe luna sub jet de apa calduta si se incarca peste noapte intr-un grup de hematite. Daca este folosit in alte scopuri poate fi curatat sub jet de apa calduta dupa fiecare utilizare. 
Nota: Poate fi confundat cu agatul. Ca element de diferentiere, agatul are culorile dispuse in dungi iar jaspul are dungile intrepatrunse sau pete si puncte de culoare. 
PROFESII:   este denumita Piatra Consilierilor, indicata pentru orice profesie care are legatura cu consilierea si consultanta, bun pentru pictori.

Puternic rol protector.
 • Este: o piatra karmica, are efect asupra karmei umane, este o piatra a artistilor. 
 • Aduce: succes in afaceri, noroc la bani, bucurie si optimism, echilibru, buna intelegere intre persoanele de acelasi sex, incredere si curaj, protectie, intelegere, progres si frumusete, este bun pentru cei care au nevoie de o mai buna organizare, atrage asupra pustatorului ceea ce acesta are nevoie mai mult (dar nu neaparat si ceea ce isi doreste mai mult). 
 • Stimuleaza: intreg sistemul nervos si intareste sistemul imunitar, activitatea cerebrala, mentinerea unei atitudini pozitive si optimiste, creativitatea in plan vizual, este recomandat pictorilor. 
 • Scade: stresul si influenta energiilor negative, depresia, nervozitatea si supararea, dezechilibrele, egocentrismul. 
 • Protejaza: impotriva energiilor negative, a pericolelor, a spiritelor malefice, impotriva atacurilor negative, a vrajilor, farmecelor si blestemelor, protejaza impotriva orbirii si starea de sanatate. 
 • Activeaza: capacitatea de a intelege lectiile karmice, pune in legatura cu vietile anterioare. 
 • Elibereaza: si protejaza de blesteme sau vraji. 
 • Ajuta: la localizarea obiectelor sau oamenilor pierduti (prin meditatie asupra jaspului), la descoperirea fetei luminoase a lucrurilor, la intelegera misiunii noastre in aceasta viata pentru a fi de ajutor altora, dezvoltarea si extinderea proiectelor si afacerilor personale, imbunatateste destinul, ridica moralul. 
 • Purifica: si stabilizeaza aura. 
 • Trimite: negativitatea inapoi la sursa, la cel care a trimis-o, deci este un bun scut protector. 
 • Benefic: in cazuri de reumatism, cancer, epilepsie, probleme de auz, deteriorarea tesuturilor, hemoragie, mareste acuitatea mirosului, indicat pentru afectiuni ale stomacului, rinichilor, a ficatului, pancreasului si splinei, a inimii, ovarelor si ale sangelui, se spune ca daca este tinut in mana de catre o gravida ajuta la nastere, previne febra. 
 • Bun: stimulent pe perioada spitalizarilor lungi, bun stimulent sexual. 
Mai multe despre acesta la sursa de informare: 
http://www.noi-oportunitati.ro/Jasp.html 

Preţul unei brăţări...13 lei
Preţul unei perechi de cercei ...8 lei
Alte accesorii cu jasp aici:
set colier şi cercei "Reddish drop" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu