duminică, 28 august 2011

Pietre semipretioase - Onix negru


Onixul este considerate o piatra protectoare, care se poate purta cand se infrunta adversari in conflicte de toate tipurile sau cand se strabate o strada intunecata noaptea tarziu.
Onixul nu este folosit doar pentru protectie, dar si ca metoda de aparare impotriva negativismului constient indreptat spre o persoana. Este considerata piatra stapanirii de sine si a iluminarii spirituale, putand deschide zona subconstientului conferind puteri vizionare.
Aceasta piatra a fost utilizata si pentru a reduce impulsurile sexuale necontrolate.  
  • aduce cresterea vitalitatii, fortei, rezistentei si autocontrolului.
  • ajuta la indepartarea grijilor, tensiunilor, a starilor de nervozitate
  • elimina confuziile si cosmarurile.
  • ofera suport in vremuri dificile si reprezinta centre de energie in momente de stres fizic sau mental.
  • confera stabilitate, echilibru, increderea in fortele proprii, stapanire de sine, iluminare spirituala; inlatura energiile negative, considerata piara a sigurantei si securitatii, ajuta persoana sa gaseasca solutile cele mai bune si iesirea din situatii dificile, la intelegerea si implinirea propriului destin, da o perspectiva sipirituala vietii, deschide accesul spre lumea viselor, telepatiei si premonitiilor, controleaza emotiile extreme, echilibreaza psihicul din punct de vedere emotional, dezvolta autocontrolul, spiritul de conducere, sucesul in afaceri si popularitatea. 
  • sanatatea: se spune ca onixul fortifica scheletul osos, ochii, inima, urechile, unghiile, parul, confera forta interioara si putere de concentrare. 
  • e spune ca onixul faciliteaza gandirea rationala, obiectiva, capabila sa controleza emotiile si trairile instinctuale, sa elimine gandurile si tendintele negative, starile inferioare, apatia, incordarea si nesiguranta. Mai este numita si piatra autocontrolului si a stapanirii de sine. Se mai crede ca aceasta piatra confera putere vizionara si favorizeaza inspiratia spirituala, manifestata prin ganduri iluminatoare. Se spune ca are o actiune echilibranta si ca atrage armonia in cuplu. Nu este recomandata folosirea onixului negru in tratarea depresiilor.
  • cel mai bun mod de a curata o bijuterie cu piatra de onix este stergerea cu o carpa umeda.
Mai mult despre acesta la sursa de informare:
http://www.pietresemipretioase.info/pietre-semipretioase-%E2%80%93-onix/

Preţul unei brăţări ... 13 lei
Preţul unei perechi de cercei ...8 lei


Alte accesorii cu onix aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu